avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1289 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de 15 zile in zile de sarbatori legale.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de 15 zile in zile de sarbatori legale.

Daca in perioada pe care iti planifici concediul de 15 zile obligatoriu in una din zilele de luni pana vineri o sarbatoare legala, concediul se prelugenste obligatoriu cu o zi?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 13:15, 1 Februarie 2011
Da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna , sarbatori legale Manuela Liana Mandache Manuela Liana Mandache Buna ziua, as dori sa stiu daca in perioada concediului planificat exista o sarbatoare legala este obligatoriu sa ti se prelungeasca concediul cu accea zi de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,daca lucrezi in ture 12/24-12/48 iar ultima tura fiind ... Justme1701 Justme1701 Buna ziua,daca lucrezi in ture 12/24-12/48 iar ultima tura fiind vineri noapte 14 aprilie,si duminica si luni este zi libera pentru toata lumea din firma,este ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna si zile libere Dani1993 Dani1993 Este.legal ca angajatorul sa lege zilele de concediu de odihna cu zilele libere care imi reveneau în mod normal ? Dau 1 exemplu,eu lucrez 1 zi 12 ore cu 1 zi ... (vezi toată discuția)