avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... am rezolvat problema executorilor din catalogul ...
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

am rezolvat problema executorilor din catalogul Avocatnet.ro

Pentru anumite profesii, exista o problema atunci cand era nevoie sa isi defineasca activitatile. Nu apareau domeniile de activitate imediat ce erau selectate profesiile respective.

:">

Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 23:34, 7 Iunie 2008
Este bine ca sunteti receptivi la problemele comunitatii Avocatnet.=D>
admin a scris:

Pentru anumite profesii, exista o problema atunci cand era nevoie sa isi defineasca activitatile. Nu apareau domeniile de activitate imediat ce erau selectate profesiile respective.

:">

Aveti in vedere si problema expertilor tehnici judiciari? Nu apar in domeniile de activitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cont inactiv tzuku51 tzuku51 In partea dreapta-sus scrie pe fond rosu \\"contul tau este inactiv.click aici(iesire cont). De ce este inactiv,ca sunt intrat in forum,am pus intrebari,am ... (vezi toată discuția)
1.000 de experiente avocatnet.ro. ajuta si tu! Alin Popescu Alin Popescu Ajutati-ne sa strangem 1.000 de pareri / experiente despre Avocatnet.ro. Cu aceste texte vom intampina in viitor oamenii care vor sa se inscrie in site si care ... (vezi toată discuția)
Misterul butonului "vreau sa ma loghez" teoma teoma este acel butonas care apare in susul paginii, cand inca nu esti logat. Ce face el? Ca nu poti decat sa-l bifezi si sa-l debifezi :) Te poti juca un timp ... (vezi toată discuția)