avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 976 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintarea unei firme
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintarea unei firme

vreau sa stiu cat ma costa (aproximativ ) infiintarea unui srl + deschidere punct de lucru?
care sunt pasi?
vreau sa deschid un supermarket.
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 21:41, 1 Februarie 2011
Cautati pe forum, s-au scris sute de pagini pe aceasta tema.
Inainte de a pune o intrebare, studiati forumul.
www.onrc.ro gasiti toate informatiile. Costurile sunt de la 700 lei in sus.
trimite un e-mail pe ;janvasiliu@gmail.com si primesti ceva sfaturi utile si ieftine. multumesc.
Va costa in jur de 900 ron infiintarea societatii plus capitalul social ( minimum 200 ron) Detalii infiintare aici: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasi de urmat pentru infiintarea unei firme noi - srl Xmas Xmas Buna seara, as dori sa stiu si eu, daca ma puteti ajuta, care sunt pasii de urmat pentru a infiinta o firma noua? Mentionez ca nu am mai infiintat niciodata ... (vezi toată discuția)
Deschidere srl ade ade Salut! Am si eu o intrebare: vreau sa-mi deschid un srl, cu aproximatie la cat m-ar duce daca apelez la un cabinet de avocatura? taxe+ comisioane deschidere ... (vezi toată discuția)
Transfer firma pe alt proprietar Cezar-Adrian Cezar-Adrian Buna ziua, as avea cateva intrebari: 1. Daca o societatea are oprita activitatea se poate efectua transferul de pe proprietar pe mine (persoana fizica) 2. ... (vezi toată discuția)