avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... politie locala
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

politie locala

intrebare, intrebatoare. cine poate sa-mi spuna daca a ramas in vigoare prevederea legala potrivit careia un politist comunitar (viitor local) este prevazut la o mie de locuitori. vreau sa stiu daca pot sa fac organigrama cu cati politisti as vrea sau as avea nevoie. si daca paza la obiectivele primariei poate fi asigurata cu guarzi , pe acelasi stat de functii cu localii. va multumesc. sper ca am fost destul de explicit
Cel mai recent răspuns: Corbeanca , utilizator 10:02, 3 Februarie 2011
Pai, din cate imi amintesc in conformitate cu prevederile OUG 63/2010 fiecare institutie publica avea obligatia obtinerii avizului ANFP in baza comunicarii adresei de la Prefectura in care se specfica inclusiv, nr. maxim de posturi stabilite( in functie de numarul de locuitori) pentru Politia comunitara. Ca prin aparitia Legii 155/2010- Politia locala si HGR 1332/2010 -Regulamentul-cadru actele normative se bat cap in cap cu OUG 63/2010 si OUG 34/2009 este o alta poveste. Marii nostrii conducatori elaboreaza acte normative dar nu gandesc daca acestea se pot pune in aplicare sau nu. Cum a zis Mircea Badea ? "Traim in Romania si asta ne ......."

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii minime pentru personalul contractual din politia locala claudia1280 claudia1280 va rog sa-mi spuneti care trebuie sa fie conditiile minime de studiu(in legea 155 scrie ca pt funct publ e necesar minim bacalaureatul) pentru personalul ... (vezi toată discuția)
Aviz functii publice specifice politist local alexandru andra alexandru andra A primit cineva avizul de echivalare functii publice specifice pentru cei care sunt de la 01.01.2011 politisti locali? Oare cine trebuie sa trimita adresa de ... (vezi toată discuția)
Desfiinþarea posturilor publice vacante ºi a celor ocupate szabozsolt1 szabozsolt1 Va rog sa ma ajutati un raspuns, nici cei de la ANFP si nici Agentia Nationala... nu a putut sa imi ofere un raspuns clar. Guvernul a anuntat adoptarea ... (vezi toată discuția)