Mihai Costache 
	    	Avocat

Mihai Costache 
	    	Avocat	    

sticky 
	    	Utilizator

sticky 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 discover	                   

Buna ziua , am mai rasfoit intre timp forumul si am tot mai multe nedumeriri.
In primul rand  cu cate BO, (daca am 5 dar nu sunt scadente toate) ma inscriu la ... (vezi toată discuția)
	                    discover	                   

Buna ziua , am mai rasfoit intre timp forumul si am tot mai multe nedumeriri.
In primul rand  cu cate BO, (daca am 5 dar nu sunt scadente toate) ma inscriu la ... (vezi toată discuția)

onicutza	                   

buna seara!am si eu nevoie de un sfat.am primit un bilet la ordin de la o firma si a fost refuzat la banca pe motiv ca nu sunt bani.am luat legatura cu ... (vezi toată discuția)
	                    onicutza	                   

buna seara!am si eu nevoie de un sfat.am primit un bilet la ordin de la o firma si a fost refuzat la banca pe motiv ca nu sunt bani.am luat legatura cu ... (vezi toată discuția)

cliliana1	                   

Ajutati-ma sa inteleg ceva va rog ...
Societatea X isi anunta insolventa in luna 09.2013, si are o factura neachitata in proportie de 80% catre firma ... (vezi toată discuția)
	                    cliliana1	                   

Ajutati-ma sa inteleg ceva va rog ...
Societatea X isi anunta insolventa in luna 09.2013, si are o factura neachitata in proportie de 80% catre firma ... (vezi toată discuția)