avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 137 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... trimiterea unuei cerere catre primarie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

trimiterea unuei cerere catre primarie

Buna ziua!
Doresc sa trimit o cerere catre primarie pentru a respecta o hotarare judecatoreasca in legatura cu punere in posesie a unui teritoriu,dar nu stiu cum sa formulez o astfel de cerere de aceea am apelat la dumneavoastra.:((:stunned:
Cel mai recent răspuns: sd2010 , utilizator 16:46, 2 Februarie 2011
:) nu ştiu dacă are sens să vă crăpaţi capul găsind ce ştiu eu ce termeni. Cred că e suficient să solicitaţi ducerea la îndeplinire a acelei hotărâri judecătoreşti, în cazul în care e definitivă şi irevocabilă. Eventual ataşaţi o copie, deşi ar trebui să existe una şi în Primărie. O depuneţi la registratură şi primiţi un nr. de înregistrare. Ar trebui să primiţi un răspuns la solicitare în 30 de zile, dacă nu mă înşel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare definitiva si irevocabila! lesko lesko Am hotarare definitiva si irevocabilade punere in posesie a 1ha teren cu vegetatie forestiera dupa tatal meu care a fost improprietarit conf.legii 187/1945 ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca dascalumihaita64 dascalumihaita64 Buna dimineata! In urma unu-i recurs ,intimatul a primit hotararea judecatoreasca \'definitiva si irevocabila \\" cel care a facut recurs ,nu a primit nimic ... (vezi toată discuția)
Punere in posesie tudorflorin tudorflorin Buna ziua! am o casa mostenita de la bunici si o parte din ea a fost nationalizata in anii 1952 , am revendicat-o si acum am hotararea judecatoreasca de la ... (vezi toată discuția)