Buna ziua,
am depus declaratia 100-impozit pe profit pe zero pentru trim 4/2010, deoarece nu am realizat profit, nestiind la momentul respectiv ca nu trebuie depusa de loc. Ce pot face pentru ca aceasta declaratie sa fie anulata. Nu am avut alte impozite declarate in declaratie, deci, contine numai ipozit profit zero.
multumesc mult
asa mi-a spus o prietena contabila si am preferat sa platesc mai mult decat sa risc. Dar ce fac acum cu decl 100? am vazut ca in 710 pot trece pe coloana initiala 0 (asa cum am declarat) si pe coloana rectificata blank, ca si cum nu ar fi declata nimic. Ar fi o solutie?
Nu o sa o prelucreze d 710 cu blank.Am patit eu asa pentru ca nu am fost atenta sa trec zero si nu au vrut sa mi-o lucreze-nu am trecut nimic pe randul respectiv.
Prietena v-a sfatuit neinspirat,sincer.
Faceti rectificativ la toate 100 depuse cu 596 si cu suma stransa de la plati in plus (presupun 3 trim. 46 lei * 3= 138 lei) faceti rectificativ la trim.4 cu 550 lei aferent trim.3 2010 dupa ce corectati si rezulta de platit acum 412 lei.
Daca aveti de platit in plus la tri,4 regularizarea se va face pana la 25.04.2011 atunci cand aveti termen de finalizare D 101.
Sper ca m-am facut inteleasa.