avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 192 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cod caen -a da spre inchiriere corturi!
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cod caen -a da spre inchiriere corturi!

Ce cod caen ar trebui scris in Actul Constitutiv daca persona juridica desfasoara - -da spre inchirierere corturi catre alte societati (nu organizeaza si evenimentele respective) si le monteaza? Nu exista nici un cod in care sa fie explicat in mod expres inchirierea unor corturi, ci doar bunuri, masini, echipamente...etc
Singurul cod principal ar fi...cred...7721, si autorizate separat 5530, 7739 si depozitari, prestarii servicii, nu? multumesc
7739/7729/7721/5530/5210/5224 cam astea pentru activitatea ce urmeaza sa o desfasurati, consider 7739 principal (....alte bunuri tangibile), intrucat nu faceti inschiriere de echipament turistic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen laurentiu391 laurentiu391 Buna ziua, doresc sa infiintez un SRL ce va trebui sa aibe ca activitate principala inchirierea de cabine foto la evenimente. De asemnea firma va mai inchiria ... (vezi toată discuția)
Cod caen inchiriere echipamente medicale MonaGeorgescu MonaGeorgescu O societate comerciala cumpara un bun pe care il va inchiria unui centru de recuperare, este vorba de aparatura fizioterapie. Care este codul Caen necesar in ... (vezi toată discuția)
Cod caen pentru inchiriere spatii pentru desfasurarea de activitati stomatologice inclusiv aparat tzsombi tzsombi Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un cod CAEN pentru firma ce are obiectul principal de activitate : inchiriere spatii proprii pentru cabinete stomatologice ... (vezi toată discuția)