Corina Capotã 
	    	Avocat

Corina Capotã 
	    	Avocat	    

Corina Capotã, Avocat
 Corina Capotã, Avocat 	
			 dreptate 
	    	Utilizator

dreptate 
	    	Utilizator	    

Corina Capotã 
	    	Avocat

Corina Capotã 
	    	Avocat	    

Va multumesc pentru sugestii. Persoana respectiva nu si-a mai achitat datoriile din 2003 la Societatea de furnizare a agentului termic, cat despre audiente nu mai vorbim. A fost peste tot ca sa ceara intelegere, macar sa il ajute sa scape de penalitati, avand in vedere ca datoria efectiva este de 3000 ron si penalitatile de 3800 ron. In plus de asta, acum 2 ani a vrut sa se debranseze si Societatea i-a spus ca nu poate pt ca nu are datoriile achitate. Asadar...Sa inteleg ca el nu poate sa ceara in instanta sa achite datoriile cerand sa i se faca poprire sau macar sa isi ia un angajament ca va plati intr-un anumit nr. de luni? Multumesc pt. atentia acordata si sfaturile utile.
 CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 andreica1	                   

Proprietarii a doua apartamente nu si-au platit contributiile la termoficare. Regia Autonoma de Termoficare a dat in judecata asociatia de proprietari, a ... (vezi toată discuția)
	                    andreica1	                   

Proprietarii a doua apartamente nu si-au platit contributiile la termoficare. Regia Autonoma de Termoficare a dat in judecata asociatia de proprietari, a ... (vezi toată discuția)

claudiuklf	                   

PROBLEMA MEA ESTE URMATOAREA AM AVUT UN ADMINISTRATOR CARE A MURIT SI A LASAT ASOCIATIA CU DATORII LA FURNIZORUL DE CALDURA CEVA DE GENUL UN MILIARD DE LEI ... (vezi toată discuția)
	                    claudiuklf	                   

PROBLEMA MEA ESTE URMATOAREA AM AVUT UN ADMINISTRATOR CARE A MURIT SI A LASAT ASOCIATIA CU DATORII LA FURNIZORUL DE CALDURA CEVA DE GENUL UN MILIARD DE LEI ... (vezi toată discuția)

Robert58	                   

Buna ziua !
Datorita a 2 mari datorinci, un furnizor de agent termic s-a indreptat impotriva 
asociatiei cu care desigur avea incheiat contract de ... (vezi toată discuția)
	                    Robert58	                   

Buna ziua !
Datorita a 2 mari datorinci, un furnizor de agent termic s-a indreptat impotriva 
asociatiei cu care desigur avea incheiat contract de ... (vezi toată discuția)