avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Dribling BANCAR !
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Dribling BANCAR !

Familie 1 copil studenta, a doua factultate ultimul an.
Parintii obtin inprumuturi la banci, normal pentru intretinerea copilului.
Tatal si mama, salar mare pe CM trei luni, perioada cu buletinu etc, fara a gira cu ceva.
Apartamentul e pe numele fetei si tot ce au.
In momentul de fata sunt someri.

E BUN TITLUL?......Dribling BANCAR
Se mai poate recupera ceva?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:58, 3 Februarie 2011
Ar putea fi promovata actiune pauliana de catre creditori,in cauza.
Ultima modificare: Joi, 3 Februarie 2011
andymaurul, utilizator
depinde pt reusita acestei actiuni, cand a fost facuta vanzarea. daca acesta s-a realizat cand deja erau someri si nu mai putea face fata ratelor, sau inainte de a contracta creditul sau macar au platit ratele o buna bucata de vreme si dupa vanzare
pana la bunuri, li se va pune poprire pe salariu cand il vor avea, pe pensii, cand va fi cazul.
nu e musai ca acel creditor sa lase suma sa se prescrie, mai ales daca e maricica

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita fidejusor a-a-a a-a-a sunt fidejusor la un credit contractat de firma la care sotul este administrator si asociat. Firma a inceput procedura de faliment, urmeaza executarea silita. ... (vezi toată discuția)
Anulare contract vanzare cumparare axellcom axellcom Buna ziua. In calitate de administrator al unei SC am luat o linie de credit garantata de FNGCM pe de o parte si eu in calitate de avalist al unui BO. Eu si ... (vezi toată discuția)
Problema cu banca - proprire pe salariu DanaSandu DanaSandu Buna ziua! Problema mea este in felul urmator, am un credit de nevoi personale la o banca A( dar nu credit ipotecar) si un card de credit la o alta banca B. ... (vezi toată discuția)