avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CCC dupa somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CCC dupa somaj

Buna ziua,
Va rog, daca se poate, sa ma ajutati intr-o mica problema: in perioada iunie 2010 pana pe 15 noiembrie 2010 am beneficiat de somaj ; 15 noiembrie2010 m-am angajat si in decembrie am ramas insarcinata va rog sa-mi spuneti daca beneficiez de indemnizatie de crestere a copilului, avand in vedere faptul ca nu voi avea 12 luni de la angajare pana voi naste.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 11:49, 3 Februarie 2011
Si perioada de somaj se ia in calcul.
OUG 111/2010
Art.2 (5) Cele 12 luni prevazute la alin. (1) pot fi constituite integral si din perioadele in care persoanele s-au aflat in una sau mai multe dintre urmatoarele situatii:
a) au beneficiat de indemnizatie de somaj, stabilita conform legii, sau au realizat perioade de stagiu de cotizare in sistemul public de pensii, in conditiile prevazute de actele normative cu caracter special care reglementeaza concedierile colective;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu ingrijire copil Tania  D Tania D Beneficiez de indemnizatie pt cresterea copilului daca in ultimele 9 luni am fost in somaj, inainte de asta am fost angajata iar dupa ce se incheie perioada de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Luca Florentina Luca Florentina Buna ziua Ma intereseaza daca voi beneficia de indemnizatie crestere copil in urmatoarea situatie: pana la data de 16 oct 2014 am beneficiat de indemnizatie ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil mamica84 mamica84 daca am fost in somaj 3 luni pt ca apoi m-am angajat se ia in calcul pt indemnizatia de crestere copil si somajul nu? Adica nu este o problema? (vezi toată discuția)