In mod nemijlocit se refera numai la ceilalti membri ai completului de judecata,dupa cum se vede mai jos,dupa aceea urmeaza virgula,apoi "de catre procuror,.......":
Art. 323: Ascultarea inculpatului
(1) Instanta procedeaza apoi la ascultarea inculpatului.
(2) Inculpatul este lasat sa arate tot ce stie despre fapta pentru care a fost trimis in judecata, apoi i se pot pune intrebari de catre presedinte si in mod nemijlocit de ceilalti membri ai completului,de catre procuror, de partea vatamata, de partea civila, de partea responsabila civilmente, de ceilalti inculpati si de aparatorul inculpatului a carui ascultare se face.
(3) Instanta poate respinge intrebarile care nu sunt concludente si utile cauzei.
(4) Inculpatul poate fi reascultat ori de cate ori este necesar.
Intrebarile tuturor celorlalte parti se pun in mod procedural ,prin intermediul presedintelui completului de judecata.
Este adevarata si sustinerea dlui.avocat Lascoschi,in sensul ca sunt judecatori care permit ca intrebarile sa fie adresate direct,dar presedintele apreciaza asupra utilitatii si pertinentei lor pentru cauza, in prealabil.
Talharie
coriandru
Buna ziua,
Acum ceva vreme mi s-a furat poseta cu tot ce aveam in ea. Pentru ca am opus rezistenta iar indivizii m-au impins si am cazut mi s-a spus ca este ... (vezi toată discuția)
Neprezentare proces
299KA
Va salut,
Pe data de 24 sunt chemat intr-un proces in calitate de inculpat si eu nu ma prezenta deoarece am ceva foarte important de facut ce nu poate fi ... (vezi toată discuția)