ContSters36411 
	    	Utilizator

ContSters36411 
	    	Utilizator	    

corina1987 
	    	Utilizator

corina1987 
	    	Utilizator	    

MARTA SIMONA PETRE 
	    	Avocat

MARTA SIMONA PETRE 
	    	Avocat	    

MARTA SIMONA PETRE, Avocat
 MARTA SIMONA PETRE, Avocat 	
			~ final discuție ~
 ContSters352773	                   

Buna ziua. Am deschis proces in Romania pentru marirea pensiei alimentare. Trebuie sa fac dovada veniturilor fostului meu sot, acesta lucrand de mai bine de 10 ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters352773	                   

Buna ziua. Am deschis proces in Romania pentru marirea pensiei alimentare. Trebuie sa fac dovada veniturilor fostului meu sot, acesta lucrand de mai bine de 10 ... (vezi toată discuția)

luana30	                   

Buna seara! Am ai eu aceeasi problema si anuma ca fostul meu sot nu ia platit pensia alimentara fiului meu de 4 ani de zile! de fapt niciodata nu a porimit ... (vezi toată discuția)
	                    luana30	                   

Buna seara! Am ai eu aceeasi problema si anuma ca fostul meu sot nu ia platit pensia alimentara fiului meu de 4 ani de zile! de fapt niciodata nu a porimit ... (vezi toată discuția)

gheorghemonica80	                   

buna,
fostul sot sustine ca nu are serviciu, dar stiu sigur ca lucreaza cu carte de munca, nu stiu cum se numeste firma. cum pot afla unde lucreaza?? nu mi-a ... (vezi toată discuția)
	                    gheorghemonica80	                   

buna,
fostul sot sustine ca nu are serviciu, dar stiu sigur ca lucreaza cu carte de munca, nu stiu cum se numeste firma. cum pot afla unde lucreaza?? nu mi-a ... (vezi toată discuția)