avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Cum aflu daca trebuie sa platesc drepturi de autor ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Cum aflu daca trebuie sa platesc drepturi de autor pentru o anumita opera pe care vreau sa o difuzez?

cum aflu daca platesc drepturi de autor?
Cel mai recent răspuns: Stefania_Dumitru , utilizator 18:11, 4 Februarie 2011
Sa platiti drepturi de autor in calitate de...?
SC care difuzeaza "muzica ambientala" ?
In calitate de editor, producator emisiuni... ? etc
As vrea sa fac un spectacol dupa un text.autorul este decedat din anul 1948.nu stiu daca are mostenitori care sa fi preluat drepturile de autor sau daca acestea au fost cumva luate de vreo editura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa dr.autor Monica H. Monica H. buna ziua, 1. cum pot asculta muzica intr o librarie fara a plati acea taxa anuala si fara a fi sanctionat??? 2. daca eu ca si editura am \"tiparit\" ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am un restaurant cu specific oriental unde pun muzica ... SaraKarina SaraKarina Bună ziua. Am un restaurant cu specific oriental unde pun muzica ambientala EXCLUSIV orientala. Nu am tv în locație. Plătesc la UPFR și Credidam. Mi se ... (vezi toată discuția)
Solutii evitare taxa difuzare muzica ambientala? Vic_ Vic_ Buna ziua, Exista situatii prin care se poate difuza muzica ambientala intr-o locatie de tip HoReCa fara a fi nevoie plata a 3, 4, 17 taxe la sumedenia de ... (vezi toată discuția)