avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1493 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de confidentialitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de confidentialitate

Buna seara,
Contractul de confidentialitate cu o firma care a fost suspendata mai este valabil ?
Cel mai recent răspuns: camelllya , utilizator 19:29, 4 Februarie 2011
este valabil atata vreme cat firma nu a fost radiata. de regula, clauzele de confidentialitate sunt pe o perioada determinata inserate expres in contract. la dvs pe ce perioada este?
Contractul este valabil un an de la incetarea contractului individual de munca.
Firma a fost suspendata ca urmare a inscrierii asociatului unic (avocat in prezent) in Barou.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de confidentialitate mihaeladumse mihaeladumse Buna ziua, As avea si eu cateva intrebari in ceea ce priveste contractul de confidentialitate si anume: la angajare la o firma am semnat un contract de ... (vezi toată discuția)
Acord de fidelitate alina_f_c alina_f_c atunci cand m-am angajat, dupa ce mi s-a incheiat CIM, angajatorul m-a pus sa semnez un Acord de fidelitate, :sorry:in care sunt mentionate cateva clauze de ... (vezi toată discuția)
Contract de confidentialitate crystina20s crystina20s Buna seara!Prietenul meu a fost angajat la o firma de web design timp de aprox 2 ani.In acest timp fostii lui sefi au avut o disputa de unde a rezultat ... (vezi toată discuția)