avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

proprietate

am cumparat o casa cu un teren dar cei care mi-au vandut nu au avut titlu de proprietate pe casa doar pe teren conform legii 18/1991 contractul de vanzare-cumparare s-a facut la notariat,acum eu sunt proprietar pe ambele sau numai peteren? si daca as construi o alta casa alaturata de aceasta ar fi lega?sa-r putea?
Cel mai recent răspuns: ContSters116348 , utilizator 12:09, 5 Februarie 2011
Buna ,ati spus ca pe teren aveti titlu,deci casa pe terenul din titlu puteti face .Problema se ridica daca doriti sa faceti act pe casa trebuie sa introduceti o actiune de contatare aproprietatii prin edificare insa o consultanta corecta o puteti primi doar atunci cand dati toate detaliile .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act vanzare cumparare ContSters147428 ContSters147428 Un act de vanzare-cumparare (casa si terenul din curte) a fost facut la notariat pe baza unui proces verbal de punere in possesie semnat de viitorul cumparator ... (vezi toată discuția)
Se poate intabula o casa daca pentru aceasta nu exista nici un act de construcție? LucianMu LucianMu Buna ziua. As dori să cumpăr o casa p+1+M, dar nu există nici un act de construcție pentru aceasta. Proprietarul are toate actele pentru teren. Pe acest ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, În 2017 am cumpărat un teren de la fiul persoanei ... Emina23@ Emina23@ Bună ziua, În 2017 am cumpărat un teren de la fiul persoanei care a cerut terenul după legea 18/1991. In momentul de fata ambele persoane au ... (vezi toată discuția)