avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale aprobari necesare pentru ceainarie si prajituri
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

aprobari necesare pentru ceainarie si prajituri

Buna ziua,

Daca doresc sa imi deschid o ceainarie, cafenea in care sa comercializez si mici prajituri facute de mine(gen cookies si muffins) am nevoie de bucatarie separata pentru prepararea lor sau este suficienta partea din spate a barului? Avand in vedere ca as avea nevoie doar de un mixer, un cuptor si chiuveta. Este nevoie de aprobari speciale daca faci si aceste prajituri in ceainaria respectiva? Daca da, cat ar costa acestea?

Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Locatie tip cafenea, dar nu cafenea vch2009 vch2009 Buna ziua, De ceva vreme ma chinui sa ma documentez si sa aflu pasii ce trebuie sa-i urmez pentru a deschide o locatie de tip cafenea. Intentionez sa ... (vezi toată discuția)
Deschidere cafenea Mile30 Mile30 Vreau sa deschid o mica afacere: o cafenea. Nu am bani, pentru asta ma gandesc la un imprumut. Nu vreau sa renunt nici la locul de munca pe care il am im ... (vezi toată discuția)
Infintare cafenea/bar - liceenta vanzare alcool . sorin.dab sorin.dab Doresc sa deschid o cafenea/bar in care sa se comercializeze si bauturi alcoolice. Am inteles ca sunt niste criterii care trebuie respectate pentru a primit ... (vezi toată discuția)