De ceva vreme ma chinui sa ma documentez si sa aflu pasii ce trebuie sa-i urmez pentru a deschide o locatie de tip cafenea.
Intentionez sa deschid o locatie in care se vor servi bauturi nonalcolice, in special bauturi pe baza de cafea, la pahar de unica folosinta (to go) si prajituri ambalate individual sau servite individual in ambalaje de unica folosinta. Prajiturile sunt cumparate la bucata de la o patiserie.
Activitatea se va desfasura in cadrul unei intreprinderi individuale, fara angajati. Doar eu voi munci.
Locatia in care vreau sa deschid este in suprafata de 45 mp si face parte dintr-o casa particulara. Nu va exista o bucatarie, ci doar un bar la care se vor servi produsele.
Spatiul va avea 10de locuri de stat pe scaun cu cinci mese, la bar 4 scaune inalte si 2 mese de tip stand-up.
Intrebarile mele sunt:
1. Ce tip de autorizatie imi trebuie ca sa pot functiona in legalitate?
2. Ce tip de caen imi trebuie?
3. Trebuie sa asigur baie pentru clienti, separat doamne si barbati?
4. Ce pasi trebuie sa urmez pentru a vedea aceasta locatie deschisa?
Va multumesc anticipat!
PS: Am cautat raspunsuri la toate aceste intrebari, prin toate institutiile locale si chiar la un consultatnt in domeniu. Raspunsurle tot timpul au fost in contradictoriu :(