avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... donatie sau succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

donatie sau succesiune

Mai am doi frati si avem fiecare certificat de la succesiune,stim ce cota avem.Deci cel mai sigur e contract de vanzare.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 17:02, 5 Februarie 2011
Este indicat sa raspundeti in topicul in care ati deschis subiectul, fiindca altfel exista riscul sa nu mai inteleaga nimeni nimic!B-)
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Februarie 2011
MIHAI GRIGORE, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire mihaelllatya mihaelllatya Tatal sotului meu a decedat acum aproape 1 an. Au ramas : soacra mea ,sotul meu si fratele lui. Am locuit o perioada in apartamentul socrilor si din cauza ... (vezi toată discuția)
Mostenire dupa unchi de frate Simonasasu Simonasasu Buna ziua, Unchiul meu, fratele tatalui, a murit. Nu are copii, nu a fost vreodata casatorit, nu are frati sau parinti in viata, are o verisoara si un ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! Întru direct în subiect fără prea multe detalii. ... RC1769 RC1769 Bună ziua! Întru direct în subiect fără prea multe detalii. Suntem 3 frați, unul din ei vrea să-mi vândă cota lui din succesiunea după tatăl decedat ... (vezi toată discuția)