avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... daune accident rutier
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

daune accident rutier

Bunica mea a fost pasagera intr-un autoturism implicat intr-un accident rutier,iar in urma acestui accident a fost grav ranita, printre care si o fractura de bazin in urma careia este imobilizata la pat. Am fost sfatuit sa fac dosarul pentru a-l depune la firma de asigurare in ideea ca putem sa primim despagubiri etc. Am facut acel dosar,dar nu l-am depus la firma de asigurare pentru ca medicul bunicii ne-a sfatuit sa mai asteptam sa vedem cum evolueaza problemele in urma tratamentului. Au trecut 11 luni de la accident,nu exista vreo ameliorare a bolii si intrebarea mea este daca mai pot sa obtin ceva de la firma asiguratoare? Care este termenul legal in care se poate depune acest dosar?
Cel mai recent răspuns: insurance law office , utilizator 17:57, 6 Februarie 2011
Formulați cerere de constituire parte civila în dosarul unde este cercetat
șoferul vinovat de producerea accidentului!
Soferul a decedat in accidentul respectiv,iar pe mine ma intereseaza daca mai am sanse sa obtin ceva de la asigurator (RCA) desi au trecut 11 luni de la accident si nu am depus acel dosar la firma respectiva.
RCA-ul dvs. acopera daune materiale si vatamari corporale pentru persoanele din celalalt auto implicat.
Puteti iobtine despagubire daca ati avut CASCO (inclusiv clauza vatamari corporale), sau polita de accidente de persoane din vehicul
Daca vinovat de eveniment este considerat soferul masinii in care se afla bunica dv nu veti fi despagubiti iar daca este celalalt atunci se schimba povestea si puteti sa solicitati daune de la asiguratorul RCA al vinovatului , asa cum v-a sfauit consultantul albastre_2
Depuneti dosarul si persoana vatamata va fi despagubita pentru vatamari si daune morale solicitate in instanta(daca nu le primiti direct,prin negociere de la asigurator)

Alte discuții în legătură

Despagubire rca in caz de deces marag68 marag68 tatal meu a decedat in urma unui accident auto produs in luna martie a acestui an. Masina a fost condusa de unchiul meu si deoarece avea atat rca cat si casco ... (vezi toată discuția)
Despagubire asigurari accident cu victima milo_7361 milo_7361 Voi incerca sa fiu cat mai explicita pentru ca am o mare durere si o mare nelamurire. Persoana X a cumparat o masina pentru care a incheiat un act de ... (vezi toată discuția)
Accident cu victime. cum obțin pasagerii despăgubiri și cine le achită? AurelianStudent AurelianStudent Va rog frumos sa imi spuneti cum trebuie procedat in cazul in care victima , pasager, a suferit multiple fracturi deschise in urma unui accident de circulatie ... (vezi toată discuția)