avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 313 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Ordonanta presedentiala
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Ordonanta presedentiala

In contract e prevazut ca solutionarea oricarui litigiu se va pe cale amiabila sau la curtea de arbiraj.
S-a introdus Ordonanta presedentiala la judecatorie pentru a fi obligat paratul de catre instanta de a relua energie electrica sistata in mod nelegal.
Paratul a facut intampinare si reconventionala. In intampinare a invocat ex necompetentei judecatoriei avand in vedere clauza din contract si in reconventionala a solicitat sa fie reclamantul evacuat din spatiu.

Precizez ca cererea de evacuare a fost deja judecata si respinsa, ultima faza procesuala recurs la ICCJ.

Alte discuții în legătură

Ordonanta presedentiala MIXAM MIXAM Introdusa la judecatorie pentru ca instanta sa constate ca X a intrerupt nelegal furnizarea curentului, pe rolul instantelor fiind spre solutionare si alte ... (vezi toată discuția)
Actiune principala instanta, cerere reconventionala - conventie arbitraj sabinna sabinna Am formulat o actiune la Tribunal in baza unui contract de inchiriere teren ( reziliere si evacuare), competenta, potrivit contractului, apartinand instantelor ... (vezi toată discuția)
cerere reconventionala inabledea inabledea am castigat un proces si in urma acestuia am depus cerere reconventionala cu pretentii banesti,unde mi sa admis suma ceruta iar adversarii au depus recurs , ... (vezi toată discuția)