avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... termen plangere contraventionala
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

termen plangere contraventionala

La un proces -verbal de contraventie intocmit si comunicat pe 17.12.2010, care este ultima zi in care se poate depune plangerea? Termenul de contestatie este de 15 zile, dare care este ultima zi, 3 sau 4 ianuarie 2011?
3 ianuarie tinand cont ca pe 2 ianuarie era liber
Credeam ca 4, credeam ca nu se ia in calcul ultima zi....
Poate ma mai ajutati...parerile sunt impartite, unii zic ca 3 ianuarie era ultima zi, altii ca 4...Multumesc mult. :(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand incepe sa curga un termen ? marcelcj marcelcj Cand incepe sa curga un termen , in ziua in care mi s-a comunicat contraventia sau in ziua urmatoare ? (vezi toată discuția)
Plata amenda in 48 ore de la primirea comunicarii hotararii judecatoresti verax4me verax4me Am avut o amenda ( pt. viteza si lumini neaprinse) in valoare de 406 ron, deci 203 Ron in 48 ore. Am decis sa fac o contestatie la judecatorie , contestatie ... (vezi toată discuția)
Termen depunere contestatie proces verbal ifigenia17 ifigenia17 Buna ziua, am primit un proces verbal de avertisment pe legea 12/1990 (cu confiscare de bunuri). Intocmirea procesului s-a facut in data de 31 mai 2014 cu ... (vezi toată discuția)