avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1128 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... termen plangere contraventionala
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

termen plangere contraventionala

La un proces -verbal de contraventie intocmit si comunicat pe 17.12.2010, care este ultima zi in care se poate depune plangerea? Termenul de contestatie este de 15 zile, dare care este ultima zi, 3 sau 4 ianuarie 2011?
3 ianuarie tinand cont ca pe 2 ianuarie era liber
Credeam ca 4, credeam ca nu se ia in calcul ultima zi....
Poate ma mai ajutati...parerile sunt impartite, unii zic ca 3 ianuarie era ultima zi, altii ca 4...Multumesc mult. :(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand incepe sa curga un termen ? marcelcj marcelcj Cand incepe sa curga un termen , in ziua in care mi s-a comunicat contraventia sau in ziua urmatoare ? (vezi toată discuția)
Plata amenda in 48 ore de la primirea comunicarii hotararii judecatoresti verax4me verax4me Am avut o amenda ( pt. viteza si lumini neaprinse) in valoare de 406 ron, deci 203 Ron in 48 ore. Am decis sa fac o contestatie la judecatorie , contestatie ... (vezi toată discuția)
Termen depunere contestatie proces verbal ifigenia17 ifigenia17 Buna ziua, am primit un proces verbal de avertisment pe legea 12/1990 (cu confiscare de bunuri). Intocmirea procesului s-a facut in data de 31 mai 2014 cu ... (vezi toată discuția)