avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general arhivare foi de parcurs
Discuție deschisă în Contabilitate în general

arhivare foi de parcurs

AS DORII SA STIU SI EU CARE ESTE PERIOADA CARE TREBUIE SA TIN IN ARHIVA FOILE DE PARCURS FIRMA TRANSPORT MARFA SI FIRMA TRANSPORT PERSOANE

SPOR LA GRATARE DE 1 MAI
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:52, 3 Mai 2008
Intreaba la ARR. Pentru anul in curs trebuie tinute sortate pe masini/conducatori auto pentru ca ei sa faca verificarile necesare.
danuuu a scris:

AS DORII SA STIU SI EU CARE ESTE PERIOADA CARE TREBUIE SA TIN IN ARHIVA FOILE DE PARCURS FIRMA TRANSPORT MARFA SI FIRMA TRANSPORT PERSOANE

SPOR LA GRATARE DE 1 MAI

Foile de parcurs sunt anexe ale actelor contabile. Fiind documente justificative condiţiile de evidenţiere în gestiune, de păstrare şi de scoatere din gestiune sunt aceleaşi ca şi în cazul documentelor cu regim special.
Pentru transporturile internaţionale ocazionale de persoane exceptate de la autorizare se execută în baza carnetului cu foi de parcurs, durata de arhivare a documentelor este de 2 ani.

Termenul de păstrare a registrelor şi a documentelor justificative şi contabile este de 10 ani cu începere de la data încheierii exerciţiului financiar în cursul căruia au fost întocmite, cu excepţia statelor de salarii care se păstrează timp de 50 de ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat timp se pastreaza in arhiva societati ,registrul unic al ... valentin6768 valentin6768 Cat timp se pastreaza in arhiva societati ,Registrul unic al foilor de parcurs,Foile de parcurs?este legal ca numarul foilor de parcurs sa aiba diferente de ... (vezi toată discuția)
Documente necesare.... monalisaalina monalisaalina Buna seara, Va rog sa ma ajutati prin a-mi spune ce documente trebuie sa existe la bordul unui autobuz care face curse ocazioanale cu persoane,dar mai ales ... (vezi toată discuția)
Foile de parcurs, obligatorii sau nu? iuli-ana iuli-ana conform og 195/2002 aprobata prin legea 49/2006 foile de parcurs erau obligatorii pentru persoanele juridice dar prin ordiunul 69/20.08.2007 a fost abrogat ... (vezi toată discuția)