avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1390 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... 1.541.000 de pensionari-discriminati
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

1.541.000 de pensionari-discriminati

Legat de aplicarea art.169(1-5) din legea 263/2010 totul este o nebuloasa,o necunoscuta.
Amanunte aici:[ link extern ]
Rugaminte pentru administratorii si moderatorii acestui forum:Tineti subiectul pe prima pagina,atat cat considerati ca merita.Reprezentam 7,5% din populatia Romaniei.Multumesc mult pentru intelegere.O zi buna tuturor celor care nu faceti parte din cei 7,5%,pentru noi nu va fi.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 22:12, 13 Februarie 2011
Totul este in regula.Am vorbit la compartimentul plati benficii la Casa locala si mi s-a confirmat punctajul mediu anual,asteptat si calculat de mine.Multumesc inca o data pentru ajutor.

Din partea mea acest topic poate fi inchis.
Ultima modificare: Vineri, 11 Februarie 2011
Carp Mircea, utilizator
Rezolvarea era aici ..[ link extern ] ' !!!
Am rugamintea ca acest topic sa fie inchis,deoarece nu mai este de actualitate.L-am deschis in urma unei intoxicari de presa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Curtea constitutionalã a româniei a constatat cã dispozitiile din oug nr. 1/2013 referitoare la data aplicãrii indicelui de corectie sunt neconstitutionale Gabriela  Pintea Gabriela Pintea Curtea Constituţională a României a soluţionat, în şedinţa din data de 29 octombrie 2013, excepţia de neconstituţionalitate a dispoziţiilor art. III, ... (vezi toată discuția)
Punctaj suplimentar acordat pentru grupa i de munca firsim firsim Se acorda punctajul suplimentar pentru grupa I de munca pentru pensia suplimentara conform OUG100/2008 si legea 263/2010 pe care o are in plata la Casa ... (vezi toată discuția)
Oug nr. 209/2008 iancutuila iancutuila doresc sa stiu cand se va pune in aplicare OUG 209/2008 cu mentiunea ca am lucrat in grupa II de munca aproximativ 30 de ani de unde rezulta un spor de 7.3 ani ... (vezi toată discuția)