avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 CAEN salubrizare.
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

CAEN salubrizare.

Buna seara,
Sunt angajat la o firma care presteaza servicii consiliere profesionala.
Nu stiu ce cod CAEN si cum se numeste meseria pe care o presteaza angajatii bugetari care : matura strazile din localitati;
strang gunoiul menajer .
Am cautat pe profile ocupationale, dar nu am gasit.
ce site pot accesa ?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 22:13, 7 Februarie 2011
Cautati mai degraba in C.O.R. ( Clasificarea ocupatiilor din Romania). Incercati aici: [ link extern ] .
Ca si activitate pe societate, acum vorbim de cod CAEN ar fi:
812 - Activitati de curatenie
8121 - Activitati generale de curatenie a cladirilor
8122 - Activitati specializate de curatenie
8129 - Alte activitati de curatenie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen pentru desfundare canale andreea20ro andreea20ro buna ziua,CU ce coduri CAEN se poate desfasura o activitate de desfundare canale? multumesc frumos (vezi toată discuția)
Pfa avand ca activitate servicii de curatenie pe yahturi aflate in constructie urmand a avea un contract cu o firma de tamplarie straina. user77 user77 As dori sa deschid un PFA avand ca activitate servicii de curatenie pe yahturi aflate in constructie urmand a avea un contract cu o firma de tamplarie straina. ... (vezi toată discuția)
Firma de curatenie danilis danilis Buna seara.sunt interesata sa deschid o firma de curatenie dar cu desfasurarea activitatii in strainatate .e posibil sa am o firma de curatenie cu personal din ... (vezi toată discuția)