avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... mentiunea VIZAT SPRE NESCHIMBARE pe actele originale
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

mentiunea VIZAT SPRE NESCHIMBARE pe actele originale

Urmare solicitarii de legalizare actelor de studii (diplome si foi matricole) notarul public a aplicat o stampila cu mentiunea VIZAT SPRE NESCHIMBARE pe actele originale. Este acest lucru normal? Actele originale si-au pierdut valabilitatea? Este cazul sa solicit un duplicat al acestora?

Alte discuții în legătură

Vizat spre neschimare acte originale raduantonescu raduantonescu Urmare solicitarii de legalizare actelor de studii (diplome si foi matricole) notarul public a aplicat o stampila cu mentiunea VIZAT SPRE NESCHIMBARE pe actele ... (vezi toată discuția)
Procedura legalizare acte raduantonescu raduantonescu Urmare solicitarii de legalizare actelor de studii (diplome si foi matricole) notarul public a aplicat o stampila cu mentiunea VIZAT SPRE NESCHIMBARE pe actele ... (vezi toată discuția)
Eliberare diploma absolvire noi_mar noi_mar Am absolvit un master la Universitatea din Pitesti. Pana la eliberarea diplomei am nevoie de o adeverinta de absolvire. Eliberarea adeverintei imi este ... (vezi toată discuția)