avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vizat spre neschimare acte originale
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vizat spre neschimare acte originale

Urmare solicitarii de legalizare actelor de studii (diplome si foi matricole) notarul public a aplicat o stampila cu mentiunea VIZAT SPRE NESCHIMBARE pe actele originale. Este acest lucru normal? Actele originale si-au pierdut valabilitatea? Este cazul sa solicit un duplicat al acestora?
Cel mai recent răspuns: Mihail Zaharia-Ciorcila , Notar 21:37, 7 Februarie 2011
actele nu si-au pierdut din valabilitate si nu trebuie musai solicitate duplicate, dar practica aceasta nu este tocmai comuna. notarul public nu efectueaza nici un fel de inscrieri pe exemplarele originale ale actelor prezentate spre a fi legalizate in copie, este probabil vorba de o eroare,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura legalizare acte raduantonescu raduantonescu Urmare solicitarii de legalizare actelor de studii (diplome si foi matricole) notarul public a aplicat o stampila cu mentiunea VIZAT SPRE NESCHIMBARE pe actele ... (vezi toată discuția)
Mentiunea vizat spre neschimbare pe actele originale raduantonescu raduantonescu Urmare solicitarii de legalizare actelor de studii (diplome si foi matricole) notarul public a aplicat o stampila cu mentiunea VIZAT SPRE NESCHIMBARE pe actele ... (vezi toată discuția)
Eliberare diploma absolvire noi_mar noi_mar Am absolvit un master la Universitatea din Pitesti. Pana la eliberarea diplomei am nevoie de o adeverinta de absolvire. Eliberarea adeverintei imi este ... (vezi toată discuția)