avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Ce va face expertul numit de instanta?
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Ce va face expertul numit de instanta?

Daca expertul care va veni la fata locului pentru masuratori si pentru pentru punerea actelor pe teren. Pot sai dovedesc cu act respectiv adeverinta eliberata de Primaria X numitului R pentru intocmirea lucrari cadastrale ca atat primaria cat si reclamantul pe acea adeverinta are constructi trecute ilegal ?(exemplu garaj ,ridicat in anul 1955 din caramida fara autorizatie cand acest garaj este facut dupa anul 1990 din boltari supraetajat cu structura de rezistenta si incalcand o sentinta definitiva si un act de V-C al proprietarului de drept la el find vorba doar de o servitute de trecere pe care a ridicat acest garaj ilegal???.Si deasemenea faptul ca pe T.P. sunt trecuti niste vecini pe schita cadastru alti vecini. #-o
Cel mai recent răspuns: Manole Dumitru , utilizator 11:19, 5 Martie 2011
Dovezile in speta se depun la dosarul cauzei cu motivatia de valorificare cuvenita.
Oricum expertul in lucrarea sa de EVALUARE trebuie sa indice ceea ce se gaseste pe teren, precum si buna vecinatate a terenului si destinatia conform CF si inscrisurilor de la institutia de gestiune a CF.
Buna seara. Expertul numit de instanta va raspunde in primul rand la obiectivele dispuse de instanta de judecata .In raportul de expertiza expertul functie de actele din dosar va prezeta si situatia reala din teren inclusiv cu nepotrivirile de nume sau diferentele de metraj, inclusiv cladirile din teren prezentand in baza actelor oferite si starea juridica a acestor cladiri.Multumesc.
Ce ziceti de un raport de expertiza judiciara contabila care adurat 7 luni si 5 termene de amanare a judecatii ca expertul nu a depus la dosar raportul. ??;) Si cand la depus a fost o lucrare in 2 pagini A4, fara sa aplice vreo norma, fara sa raspunda complet la obiectivele invocate de reclamant, dar a avut invedere un singur obiectiv al paratului pe care la conturat foarte bine in decrimentul reclamantului. Cu concluzii eronate, concluzii de care instanta (judele) a tinut foarte mult sa le inscrie mota-mo in motivarea hotararii sale. Nu vreau sa fac rabat dar la mijloc a existat ceva ""neortodox""si nelegal !!!! Ar fi ffff..mult de comentat. Dupa parerea mea nu sunt loc de zcuze sau plangeri din partea expertilor, ca prea o ocolesc in lucrarile lor. Nu odata m-am lovit de neglijenta expertilor in activitatea lor...:)):)):)):))#-o#-o#-o#-o#-o:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act adițional coform art 1669cod civile Mary4@ Mary4@ Sa facut un contract de pronmisiune bilateral de vanzare cumpărare pe suprafata de teren de 83mp cistigata prin hotărâre definitiva si irevocabilă .dar ... (vezi toată discuția)
Expertiza tehnica judiciara gaby83 gaby83 Buna ziua, intr-un proces de revendicare imobiliara, mi s-a admuis o expertiza topo. Am un plan vechi din 1990 vizat de OCOTA care a stat la baza intabularii ... (vezi toată discuția)
Stopare cercetare abuziva in teren experti+ inspector ocpi adi8165 adi8165 Am un caz de granituire in care s-o schimbat judecatorul de curand intrucat cel vechi a fost promovat in alt oras si judecatorul nou desemnat in dosar a dispus ... (vezi toată discuția)