avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Declaratie pe propria raspundere - la ce medic de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Declaratie pe propria raspundere - la ce medic de familie sunt inscris

Aceasta declaratie este doar pentru a preciza la ce casa de asigurari de sanatate sunt inscris sau trebuie sa fiu la zi cu platile catre acel CAS? Mentionez ca nu mai lucrez de cateva luni si nici nu am bagat somajul.
Cel mai recent răspuns: BEN46 , utilizator 17:45, 28 Martie 2011
Cred ca ati formulat gresit intrebarea .CASS este unul singur ,iar ca sa platiti cass -ul trebuie sa fiti inscris la un medic de familie si dupa aceea sa mergeti sa platiti cass-ul .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurarile de sanatate sammy44 sammy44 Buna ziua. Pt cineva care lucreaza cu un contract de 2 ore/zi si care nu are platit nimic la asigurari pana acum, se pot plati doar asigurarile de sanatate? Nu ... (vezi toată discuția)
Plata cass iliesavinel iliesavinel Buna ziua , In 2011 am fost agent asigurari. Pentru sumele primite am platit impozit 16 %. Acum cateva zile am primit de la Casa de Asigurari de Sanatate ... (vezi toată discuția)
Contract colaborare dragos79 dragos79 Buna seara. Am si eu o problema. Sunt proaspat medic specialist si astazi mi s-a propus un contract de colaborare cu o SC.....SRL. Mi s-a spus ca Beneficiarul ... (vezi toată discuția)