avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Sechestrare ilegala de bunuri si marfa
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Sechestrare ilegala de bunuri si marfa

Buna ziua
Mai jos o sa vorbim de firma x (care este a mea) si firma y cu care avem probleme.
Firma x are o datorie comerciala fata de firma y de 3200 ron reprezentand chirie .
Firma y a inchis spatiul inchiriat in care am marfa ,mobilier si alte bunuri ,nepermitandu-mi sa le iau.Situatia dureaza de peste 8 luni de zile.Este aceasta sechestrare ilegala de bunuri?Ce lege s-a incalcat si care ar fi rezolvarea?
Prin aceasta sechestrare ilegala ni s-a blocat si activitatea.
Firma y nu ne-a dat in judecata pentru a-si recupera datoria ,ci pur si simplu au pus alt lacat pe usa interzicandu-ne sa ne luam bunurile.
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Vasilis , utilizator 12:23, 17 Februarie 2011
deci in concluzie e cineva aiaic care imi poate spune ce lege sa incalcat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperarea bunurilor sechestrate abuziv de proprietar DGCiprian DGCiprian Salut, Coordonez o asociatie umanitara care a inchiriat un spatiu pentru un proiect in Bucuresti, de la persoana fizica. Spatiul are acces exclusiv printr-un ... (vezi toată discuția)
Sechestrare de bunuri si tulburare de posesie Anne_31 Anne_31 Buna ziua! Am avut un spatiu inchiriat de la o persoana fizica, in care am facut o investitie de peste 100000euro. In momentul de fata propietarul facand abuz ... (vezi toată discuția)
Probleme cu furnizorii irinamihaelagiuglea irinamihaelagiuglea Buna ziua, Am doua SRL-uri, Intr-unul sunt asociat unic, iar in celalalt asociat cu 95%. Daca firma la care sunt asociat unic are datorii la un furnizor, ... (vezi toată discuția)