avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... alocatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

alocatie

Buna ziua.Fiica mea in clasa a XII-a nu a primit alocatie deoarece in 10.07 a inplinit 18 ani , la inceputul anului scolar i s-a dat cartoteca cu cecurile de alocatii, dar i s-a cerut inapoi.Se poate recupera acum ulterior , deoarece este vorba de 420 lei.Mentionez ca fiica mea a terminat liceul in 2009.Unde trebuie sa ma adresez si cu ce acte? Ana

Alte discuții în legătură

Bună ziua!băiatul meu a împlinit în decembrie 18ani.este ... simona#72 simona#72 Bună ziua!Băiatul meu a împlinit în decembrie 18ani.Este la liceu(începe clasa a XII-a)și din luna iunie nu a mai primit alocatia.Stie cineva ce trebuie ... (vezi toată discuția)
Alocatie copii dor73 dor73 Buna seara! In 25 dec. 2012 fetita mea a implinit varsta de 18 ani ,dar era eleva in clasa a XII-a . Mai avea dreptul sa primeasca alocatieinsa nu a mai ... (vezi toată discuția)
Alocatia de stat si dupa 18 ani dar pina la terminarea liceului radorim radorim Buna ziua,stiu ca a existat o lege care dadea alocatie de stat elevilor ce inplineau 18 ani in timpul liceului dar doar pina la terminarea lui! Aceasta lege a ... (vezi toată discuția)