pakos 
	    	Utilizator

pakos 
	    	Utilizator	    

radorim 
	    	Utilizator

radorim 
	    	Utilizator	    

pakos 
	    	Utilizator

pakos 
	    	Utilizator	    

dave11 
	    	Utilizator

dave11 
	    	Utilizator	    

MrRadu	                   

Implinesc incurand 18 ani si as vrea sa stiu ce acte sunt necesare pentru a primi alocatia in continuare. Mentionez ca sunt elev la liceu in clasa a 11-a ... (vezi toată discuția)
	                    MrRadu	                   

Implinesc incurand 18 ani si as vrea sa stiu ce acte sunt necesare pentru a primi alocatia in continuare. Mentionez ca sunt elev la liceu in clasa a 11-a ... (vezi toată discuția)

laur2013	                   

as dori lamurire privind legea 61/1993 republicata art.1 aln. 3 care cuprinde dreptul de alocatie dupa 18 ani in cazul in care urmezi cursurile scolare.
am ... (vezi toată discuția)
	                    laur2013	                   

as dori lamurire privind legea 61/1993 republicata art.1 aln. 3 care cuprinde dreptul de alocatie dupa 18 ani in cazul in care urmezi cursurile scolare.
am ... (vezi toată discuția)

viorel34	                   

As dori sa stiu alocatia de stat pentru copii, se plateste si in perioada cat ,copilul este student?
    Multumesc (vezi toată discuția)
	                    viorel34	                   

As dori sa stiu alocatia de stat pentru copii, se plateste si in perioada cat ,copilul este student?
    Multumesc (vezi toată discuția)