avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

sunt in div cu sotia mea ,avem 2 copii minori , care sper sa ramina cu mine , am cerut pensie alimentara probl este ca ea se afla in italia unde si lucreaza ,este de acord cu div , pensia alim se va plati dupa venitul ei din italia ///? si daca ea nu aduce adeverinta si spune ca nu are servici?
Cel mai recent răspuns: ContSters175146 , utilizator 08:41, 26 Februarie 2011
Daca nu depune adeverinta de venit si nici dvs. nu sunteti in masura sa indicati instantei angajatorul si sediul acestuia, atunci pensia se va stabili in functie de venitul minim pe economie din tara-33% din 670 lei.

pensia alim se va plati dupa venitul ei din italia ///? si daca ea nu aduce adeverinta si spune ca nu are servici?

Acest lucru depinde mult de sotia dvs.Daca are contract,va va fi mai usor,dar daca nu lucreaza cu "acte in regula"...
Parerea mea este sa discutati cu sotia dvs.,ca pentru binele copiilor sa aduca acte doveditoare.
Domnii av.va vor spune ce curs trebuie urmat.

daca ea imi lasa copii sau eu cistig copii sunt obligat sai las in vizite in italia
Sunteti obligat numai in masura in care mama solicita stabilirea unui program de vizita pe cale judecatoreasca si il si obtine.
Parintele caruia nu i se incredinteaza minorul/minorii pastreaza dreptul de a veghea la cresterea si educare acestora , precum si dreptul a avea relatii personale cu acestia, relatii care pot fi stabilite de comun acord intre cei doi parinti sau pe cale judecatoreasca, atunci cand parintii nu cad de acord cu privire la modul de exercitare al acestui drept.
a depus un program de vizita numai ca nu specifica unde in romania sau in italia si unde se duc copii mei in italia ,nu pot avea curaj sai las in vizita acolo

Alte discuții în legătură

Drept de vizita dodo12 dodo12 in urma divortului sotul meu nu a cerut drept de vizita.Pot sa nu ii dau copilul? (vezi toată discuția)
Nu vrea sa dea copie de pe ci pentru inscrierea copilului la gradinita kaa 1 kaa 1 avem un copil impreuna desi nu suntema casatoriti. nu a vrut sa il recunoasca, am deschis proces in instanta, am facut test ADN si a fost obligat la plata ... (vezi toată discuția)
Divort cu minori dany2000 dany2000 buna ziua! eu am bagat divortul de sotul meu iar el a fost de acord cu divortul , cu domiciliul minorei dar nu a fost de acord cu pensia alimentara care s-a ... (vezi toată discuția)