avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

sunt in div cu sotia mea ,avem 2 copii minori , care sper sa ramina cu mine , am cerut pensie alimentara probl este ca ea se afla in italia unde si lucreaza ,este de acord cu div , pensia alim se va plati dupa venitul ei din italia ///? si daca ea nu aduce adeverinta si spune ca nu are servici?
Cel mai recent răspuns: ContSters175146 , utilizator 08:41, 26 Februarie 2011
pot cere pensia alimentara din momentul introducerii act de divort sau pensia alim se plateste dupa terminare divort .va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de vizita dodo12 dodo12 in urma divortului sotul meu nu a cerut drept de vizita.Pot sa nu ii dau copilul? (vezi toată discuția)
Nu vrea sa dea copie de pe ci pentru inscrierea copilului la gradinita kaa 1 kaa 1 avem un copil impreuna desi nu suntema casatoriti. nu a vrut sa il recunoasca, am deschis proces in instanta, am facut test ADN si a fost obligat la plata ... (vezi toată discuția)
Divort cu minori dany2000 dany2000 buna ziua! eu am bagat divortul de sotul meu iar el a fost de acord cu divortul , cu domiciliul minorei dar nu a fost de acord cu pensia alimentara care s-a ... (vezi toată discuția)