avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... registrul operatorilor intracomunitari
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

registrul operatorilor intracomunitari

Buna ziua,

Care este termenul de depunere pentru 095, daca o sa am achizitie intracomunitara in martie 2011?
Depun cererea si atat, sau o sa primesc vreo instiintare?
Exista o posibilitate pentru ca, corespondenta de la ANAF sa o primesc la o adresa aleasa de mine ( nu la sediul societatii si nici la punct de lucru - de ex. acasa)?

Multumesc,
K.L.

Alte discuții în legătură

Registrul operatorilor intracomunitari kisslilla kisslilla Buna ziua, Care este termenul de depunere pentru 095, daca o sa am achizitie intracomunitara in martie 2011? Depun cererea si atat, sau o sa primesc vreo ... (vezi toată discuția)
Achizitie intracomunitara anomarairam anomarairam Sunt noua in domeniu si as dori o lamurire in legatura cu achizitiile intracomunitare. Directorul m-a anuntat astazi ca luni vom avea o achizitie ... (vezi toată discuția)
Inregistrare in registrul intracomunitar alice53 alice53 Intrebarea mea este daca societatea face o achizitie sub 10000 euro si chiar mai mare de aceasta suma, trebuie odata cu formularul 095 sa depuna si cazier ... (vezi toată discuția)