Carp Mircea 
	    	Utilizator

Carp Mircea 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 florin_teodor	                   

Problema mea este urmatoarea:
Din Martie 2010 nu mai am loc de munca si implicit nu am mai contribuit la bugetul asigurarilor sociale.
As vrtea sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
	                    florin_teodor	                   

Problema mea este urmatoarea:
Din Martie 2010 nu mai am loc de munca si implicit nu am mai contribuit la bugetul asigurarilor sociale.
As vrtea sa stiu daca ... (vezi toată discuția)

panduru angela	                   

Am fost angajata ca economist  din 11.10.1982 pana la12.04.2010 , in prezent sunt somera..As dori sa stiu cum pot achita , ce suma si pe ce perioada  la fondul ... (vezi toată discuția)
	                    panduru angela	                   

Am fost angajata ca economist  din 11.10.1982 pana la12.04.2010 , in prezent sunt somera..As dori sa stiu cum pot achita , ce suma si pe ce perioada  la fondul ... (vezi toată discuția)

sas nico	                   

Buna sunt nico si as avea o intrebare si vas fi recunoscatoare daca mati ajuta.
Eu de curand miam terminat scoala si nu imi gasesc nimic de lucru :((  as dori ... (vezi toată discuția)
	                    sas nico	                   

Buna sunt nico si as avea o intrebare si vas fi recunoscatoare daca mati ajuta.
Eu de curand miam terminat scoala si nu imi gasesc nimic de lucru :((  as dori ... (vezi toată discuția)