Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
E mama. Sigur ca ma gandesc si la ea. E singura, divortata a doua oara. Nu prea e genul care sa stea casatorita pentru ca e dificila. O personalitate puternica greu de dominat de un barbat. Si dupa cum stiti majoritatea vor sa domine...
Apartamentul l-a dobandit in timp ce era singura, dupa primul divort. Singurul meu frate este un frate vitreg din partea tatalui.
Am discutat cu mama franc toate aspectele si ei i se pare normal sa clarificam situatia apartamentului, pt ca si ea ar dori sa imi lase ceva mie si copiilor mei. Daca actul de vanzare-cumparare se face inainte ca ea sa se casatoreasca, mai face obiectul vreunui eventual partaj/mostenire, avand in vedere ca in momentul casatoriei ea nu va detine nici un bun? Donatia poate fi luata in calcul?
Ganditi-va ca sunteti in situatia sotiei mele. cu ce gand ati accepta sa investiti banii dvs (apartamentul are nevoie inca de termopane, centrala, etc.), in apartamentul mamei mele stiind ca la urma va ramane copiilor sotului ei?