avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 168 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general cum se da numarul de contract???
Discuție deschisă în Contabilitate în general

cum se da numarul de contract???

Lucrez la o firma de prestari servicii si avem incheiate niste contracte la care numerotarea a pornit de la nr. 100. Aceste contracte nu sunt inregistrate in nici un document. Acum am incheiat alte contracte si le-am numerotat in continuarea celorlalte, insa, am inteles ca trebuia sa le dau, de fapt, numarul de inregistrare din registrul de corespondenta intrari-iesiri. As vrea sa stiu in final cum trebuie sa le dau numar contractelor, pentru ca pe cine intreb imi spune altceva?
Cel mai recent răspuns: ContSters191990 , utilizator 13:41, 10 Februarie 2011
Numerele de contract se dau din condica de secretariat a firmei care este acel registrul de corespondenta intrari-iesiri a tuturor documentelor care intra si ies din firma. Numerele se dau in ordinea cronologica adocumentelor fara a se lasa spatii goale.
exista un registru special sau poate fi facut (caiet -registru de predare -primire documente)
Va multumesc:)!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces verbal andreasfloroae andreasfloroae Buna ziua. Am si eu o intrebare. La fiecare sedinta a asociatie de proprietari se intocmeste un proces verbal. Acesta trebuie sa aiba un numar de ... (vezi toată discuția)
Completare in registrul intrari- iesiri al unei societati popescu marcela popescu marcela Buna Ziua, Va rog daca poate cineva sa-mi comunice care sunt normele ce guverneaza inregistrarile in registrul de intrari-iesiri al unei societati comerciale (vezi toată discuția)
Inregistrare contract cu institutii publice cristi_net cristi_net Buna ziua, Am infiintat o firma noua de curand si avem in vizor colaborarea cu cateva institutii publice. Mai exact, urmeaza ca noi sa prestam anumite ... (vezi toată discuția)