avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1452 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... caut un avocat...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

caut un avocat...

Am urmatoarea situatie: trebuie sa incep un proces pentru schimbarea prenumelui si sexului din acte si caut un avocat care a mai sustinut o astfel de cauza sau este dispus sa o faca. Procesul ar tb sa aiba loc in Vaslui, deci dk e cineva de prin zona sau aveti vreo recomandare...
Orice informatie sau sfat pe acest subiect sunt de folos...
Cel mai recent răspuns: adi1402 , utilizator 20:40, 10 Februarie 2011
Sa ne anuntati si pe noi ce va decide instanta.
trebuie facuta expertiza.
Buna seara Adi,
Daca natura isi spune cuvintul,de ce nu.
Stiu ca acum citiva ani a mai fost un caz similar, in zona de N/V( parca).
Sunt sigura ca in acest forum vei primi informatiile dorite.
Succes.:luck:
Da , stiu k instanta va cere expertiza de la IML...chiar daca am evaluarea psihologica si psihitrica deja, si urmeaza sa primesc si scrisoarea de la endocrinolog.
si totusi, am o nelamurire, daca eu mam nascut in Vaslui si am domiciliul in Iasi, unde se face procesul?...multi mi-au spus k in Vaslui pentru ca trebuie schimbat certificatul de nastere in primul rand...

Alte discuții în legătură

Cauza pierduta ? Bad mother Bad mother Dacă locuiesc din 2007 cu un barbat în casa lui și de 4 ani avem și un copil iar acum el vrea sa plec fără copil , eu ce pot face ? Nu am nici un ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. din pacate mama mea a decedat ,dupa ce a fost internata ... caricatura caricatura Buna ziua. Din pacate mama mea a decedat ,dupa ce a fost internata in spital de urgenta cu dureri in piept si diagnosticata cu infectie urinara....Dar ea ... (vezi toată discuția)
Eliberare certificat medico legal: de la medicul legist din judet sau de la medicul legist de pe raza localitatii unde s-a intamplat incidentul? Marius84 Marius84 Buna ziua! De 1 Mai am fost agresat in localitatea Costinesti, jud. Constanta. In urma agresiunii: dubla fractura de mandibula. De aici a inceput calvarul. ... (vezi toată discuția)