avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... pfa- salon de infrumusetare
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

pfa- salon de infrumusetare

Buna ziua,

sunt PFA si am un salon de infrumusetare. doresc sa-i dau salonului (reclama si catile de vizita) un nume, altul decat cel scris in autorizatia PFA.
ce trebuie sa fac ca sa pot fi in legalitate?
multumesc
Cel mai recent răspuns: Adelina Motoi , Avocat 17:40, 9 Februarie 2011
Firma unui comerciant, persoana fizica se compune din numele comerciantului in intregime sau din numele si din initiala prenumelui acestuia. Tot ce mai puteti adauga este felul activitatii dvs. art.31 din Legea nr.26/1990.
Ca atare, nu puteti folosi o alta denumire; doar cea inscrisa in autorizatie cu specificatia activitatii eventual.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rezervare nume pfa 2dsmart 2dsmart Buna seara pentru PFA pot sa-mi rezerv orice nume disponibil? cum va fi titulatura nume_rezervat PFA? Va multumesc (vezi toată discuția)
Denumire intreprindere individuala conform oug 44/2008 si legii 26/ 1990 Nicolaie Ciobotaru Nicolaie Ciobotaru Notiunea de [b]intreprindere individuala [/b]care apare in OUG 44/2008 este noua si nu este cuprinsa in legea 26/1990 art. 30 si 31. Cred ca trebuie sa se ... (vezi toată discuția)
Pot sa-mi schimb denumirea ca pfa? Valc Valc Buna ziua, sunt PFA si pe certificatul de inregistrare e trecut numele meu urmat de PFA. As dori sa stiu daca imi pot schimba denumirea - si implicit actele - ... (vezi toată discuția)