avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 402 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită lamurire
Discuție deschisă în Executare silită

lamurire

As dori sa-mi spuna cineva in cunostinta de cauza, ce se intampla daca primesc somatie de la un executor judecatoresc si nu ma prezint la el. Care sunt pasii pe care ii face: vine pur si simplu la usa sau face verificari inainte sa vada daca detin imobilul pe numele meu?
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 19:22, 9 Februarie 2011
ce priveste respectiva somatie?executare silita?are un titlu executoriu in acest sens?
Sunt executori care vor face destul de repede si un termen de executare, cautandu-va personal la domiciliu. Oricum se intreprind deja masuri de cercetare si de identificare a bunurilor care sunt pe numele dvs., a conturilor bancare cu disponibil, la institutiile abilitate. In anumite situatii puteti fi amendat pentru neprezentare, conform art. 373 indice 1 alin. 8 C.pr.civ.

Aceste aspecte sunt de ordin general, fiind foarte important sa ne comunicati textul somatiei.
foarte curand (daca nu au facut-o deja ) o sa se intereseze la itm de locul de munca pentru a pune poprire pe salariu.
cel putin asa am vazut la un cunoscut de-al meu ca a procedat executorul judecatoresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executor judecatoresc Capatana Ionut Capatana Ionut Buna ziua am si eu o problema:m-am trezit zilele trecute la usa cu o somatie din partea unui cabinet de executor judecatoresc cu o somatie de executare silita ... (vezi toată discuția)
Executare silitã cioareccarmenmariana cioareccarmenmariana In cazul executării silite a unui datorii de la un contract de leasing noi ca debitori nu trebuie să primim alături de somatie şi hotărârea instantei ... (vezi toată discuția)
Executare fara somatie Lylyca Lylyca Bună ziua Am fost executată silit de un executor judecatoresc in baza , ghiciți ghicitoarea mea, a unui proces verbal de contravenție intocmit de CNANDR ... (vezi toată discuția)