avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Trecere cu auto prin vama, cu procura autentificata ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Trecere cu auto prin vama, cu procura autentificata sau nu?

Ptr. a trece prin vama Giurgiu cu masina unei alte pers. fizice ( a unui prieten, tata, frate etc) este nevoie de procura autentificata ?

Se poate trece si cu contract de comodat sau imputernicire sub semnatura privata?

Multumesc!

Cel mai recent răspuns: drideanucezar , utilizator 21:49, 17 Martie 2014
Buna Bellatrix , as vrea sa intreb daca acum in 2014 inca mai e valabil ceea ce ai spus in 2011 si care ar fi forma cea mai usoara de a aduce din Holanda? o masina care chiar daca nu e pe numele meu ci a unui prieten dar am toate actele . Multumesc pentru timpul dumeavoastra

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesirea din tara cu masina firmei ENGFULL ENGFULL pentru a putea iesi din tara cu masina firmei am nevoie de imputernicire notariala ? legislatie relevanta....... (vezi toată discuția)
Procura auto pentru bulgaria! Vicktoras Vicktoras Doresc sa plec in concediu cu masina socrului meu in Bulgaria. Imi este necesara procura? Cat costa? (vezi toată discuția)
Procura vamala ptr autoturism proprietate fizica Consilier Juridic Consilier Juridic Buna seara, Ptr. a trece prin vama cu masina altei pers fizice ( a unui prieten, tata, frate etc) este nevoie de procura autentificata ? Se poate trece ... (vezi toată discuția)