tutu12 
	    	Utilizator

tutu12 
	    	Utilizator	    

tutu12, utilizator
 tutu12, utilizator 	
			 frank_kvitta 
	    	Utilizator

frank_kvitta 
	    	Utilizator	    

Madalin92 
	    	Utilizator

Madalin92 
	    	Utilizator	    

Madalin92, utilizator
 Madalin92, utilizator 	
			 frank_kvitta 
	    	Utilizator

frank_kvitta 
	    	Utilizator	    

ContSters178374 
	    	Utilizator

ContSters178374 
	    	Utilizator	    

ContSters178374, utilizator
 ContSters178374, utilizator 	
			 xp-kry	                   

Fiul meu a avut o altercatie verbala la scoala cu o colega ( copii au 15-16 ani) . Colega are un prieten de 23 ani, la care aceasta apeleaza sa-i aplice o ... (vezi toată discuția)
	                    xp-kry	                   

Fiul meu a avut o altercatie verbala la scoala cu o colega ( copii au 15-16 ani) . Colega are un prieten de 23 ani, la care aceasta apeleaza sa-i aplice o ... (vezi toată discuția)

Digicron	                   

In ce masura ma pot indrepta catre organele de politie cu o plangere daca? 
 - Faptuitorul sau mai bine zis faptuitoarea a intrat cu voia mea in incinta ... (vezi toată discuția)
	                    Digicron	                   

In ce masura ma pot indrepta catre organele de politie cu o plangere daca? 
 - Faptuitorul sau mai bine zis faptuitoarea a intrat cu voia mea in incinta ... (vezi toată discuția)

ianis11	                   

prietena mea a fost agresata si lovita de un individ in stare de ebrietate in urma unor  jocuri sportive amicale.am intervenit sa o apar si i-am aplicat ... (vezi toată discuția)
	                    ianis11	                   

prietena mea a fost agresata si lovita de un individ in stare de ebrietate in urma unor  jocuri sportive amicale.am intervenit sa o apar si i-am aplicat ... (vezi toată discuția)