avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intampinare la intampinare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intampinare la intampinare

In calitate de parat in proces, am formulat intampinare. Alt parat din proces, a depus intampinare, prin care ne inculpeaza pe noi. Pot depunde intampinare la intampinare sau doar note de sedinta?
Cel mai recent răspuns: integra solutions , Consilier juridic 10:58, 10 Februarie 2011
pana acum nu prea am auzit de "intampinare la intampinare" , dar puteti formula un "raspuns la intampinarea" formulata de parat.
pai depinde, din cate inteleg eu au facut o reconventionala, caz in care. fata de pretențiile expriimate va trebui sa va precizati o pozitie, pozitie care de reugula se formuleaza intr-o intampinare. acum denumirea concreta a documentului nu prea are relevanta insa nu vad de ce sa nu se poata intitula intampinare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Denumire document stefan_71 stefan_71 Buna ziua! Am deschis o actiune in instanta ,ulterior parata a depus intampinare si cerere reconventionala iar acum sunt obligat de instanta sa raspund in ... (vezi toată discuția)
Cerere reconventionala lexie lexie Salut. Intrebarea mea este daca eu in calitate de parat pot sa formulez cerere reconventionala importiva unui alt parat pentru a ridica pretentii fata de ... (vezi toată discuția)
Intampinare la a 2-a infatisare se poate? lana51 lana51 intr-un proces cu Asociatia de proprietari, s-a amanat cauza pe o alta data! cum se cheama actiunea pe care o pot face impotriva reclamantului? se numeste tot ... (vezi toată discuția)