ANDREEA ZBIRCIOG 
	    	Avocat

ANDREEA ZBIRCIOG 
	    	Avocat	    

ContSters61319 
	    	Utilizator

ContSters61319 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 nicolaem	                   

am si eu o oarecare problema din lipsa de informatii.
o firma din domeniul tehnic din  ue, desshide o firmulita in romania pt prestari servicii la firma ... (vezi toată discuția)
	                    nicolaem	                   

am si eu o oarecare problema din lipsa de informatii.
o firma din domeniul tehnic din  ue, desshide o firmulita in romania pt prestari servicii la firma ... (vezi toată discuția)

e_florin	                   

Buna ziua, as dori sa stiu daca in calitate de persoana fizica avand un contract de colaborare cu o persoana juridica si care i-mi opreste 16% (retineri la ... (vezi toată discuția)
	                    e_florin	                   

Buna ziua, as dori sa stiu daca in calitate de persoana fizica avand un contract de colaborare cu o persoana juridica si care i-mi opreste 16% (retineri la ... (vezi toată discuția)

georgianagm	                   

buna ziua, 
daca eu ca SRL inchei contracte de comision cu persoane fizice , ce trebuie sa platesc lunar ? cei 10 sau 16 % cum se stabileste in contract fiind ... (vezi toată discuția)
	                    georgianagm	                   

buna ziua, 
daca eu ca SRL inchei contracte de comision cu persoane fizice , ce trebuie sa platesc lunar ? cei 10 sau 16 % cum se stabileste in contract fiind ... (vezi toată discuția)