avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna Ziua!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna Ziua!

am si eu o intrebare ... acum doi ani de zile am fost agresat de 3 indivizi ,prin care mi-a fost deposedate si 2 telefoane...Am fost la polite si am depus plangere,prin care nici pana in ziua de azi nu ia gasit...asa ca azi am fost chemat la politie si mi s-a spus daca as vrea sa renunt la dosar,ca sa fie inchis!eu am fost de acord sa se renunt la proces asa ca individul de acolo mi-a spus sa scriu o declaratie prin care eu as fi pierdut telefoanele mobile ...Dupa care m-as fi intors acasa .Intre timp 3 agresori m-au confundat cu o alta persoana si deia m-ar fi agresat!#-o ...a spus ca in cateva zile o sa primesc in posta o declaratie ca s-ar fi inchis cazul! nici o problema pana aici dar imi este frica sa nu ma bage pe mine ,ca si cum as fi dat prima data FALS IN DECLARATII!...:sorry::sorry: ...astept un raspuns ...va rog frumos ajutati-ma!!
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 17:53, 10 Februarie 2011
Interesanta perspectiva domnilor politisti...deja dormim cu totii mai linistiti!
Nu erati obligat sa renuntati la plangere, doar ca sa inchida dansii dosarul, asa incat sa nu dea socoteala superiorilor ierarhic - si totusi se intampla atat de des incat...nu continuam, dar anticipam!

Nu vi se va intampla nimic, doar incercau sa scape de treaba, nu sa-si gaseasca alta noua.
Ultima modificare: Joi, 10 Februarie 2011
Cabinet de Avocat "Stan Petru Radu", Avocat
Nu e in interesul nimanui sa se invoce falsul in declaratii sau alte probleme. Intr-adevar foarte interesanta metoda politistilor, la mai multe organe specializate de acest fel si increderea in justitie va creste considerabil=D>. Trebuia sa va pastrati plangerea sa lucreze si altii mai cu spor.
Ultima modificare: Joi, 10 Februarie 2011
ContSters178374, utilizator
Politistii sunt cum sunt,probabil corupti,in aceasta situatie sau doritori sa scape de un dosar,dar dvs de ce ati acceptat oferta lor ?
Si cand ma gandesc cata dreptate avea noul sef al IGPR cu privire la numarul de 7000 de politisti sanctionati disciplinar in ultimul an,la competenta si apetenta pentru bautura a unor dintre acestia.
Pacat de cei,putini care au ramas cinsititi si isi fac datoria in ciuda multor vicisitudini pentru etchtea care li se pune intr-un mod deosebit de"generalist"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere impotriva domnului politist, sau nu? Rei899 Rei899 Buna ziua, am si eu nevoie de un sfat. in noiembrie 2017 am facut o plangere impotriva unei persoane din trecutul meu pentru hartuieli si amenintari. La ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru loviri si alte violente BCatalin21 BCatalin21 Dosar penal Loviri si Alte Violente Buna seara, Am si eu urmatoarea problema si as avea nevoie de niste sfaturi,in urma cu o luna am avut un incident in ... (vezi toată discuția)