Mihai Costache 
	    	Avocat

Mihai Costache 
	    	Avocat	    

ContSters161855 
	    	Utilizator

ContSters161855 
	    	Utilizator	    

ContSters161855, utilizator
 ContSters161855, utilizator 	
			 ContSters190226 
	    	Utilizator

ContSters190226 
	    	Utilizator	    

Floexe	                   

Art. 131 din OG nr. 92/2003 prevede prescripția amenzilor contravenționale. dar prescripția dreptului la acțiune cât este, de la ce dată ... (vezi toată discuția)
	                    Floexe	                   

Art. 131 din OG nr. 92/2003 prevede prescripția amenzilor contravenționale. dar prescripția dreptului la acțiune cât este, de la ce dată ... (vezi toată discuția)

goldfish	                   

va rog din suflet sa ma ajutati cu 2 raspunsuri pt. intrebarile mele:
1.in ce termen se prescrie executarea sanctiunii amenzii ... (vezi toată discuția)
	                    goldfish	                   

va rog din suflet sa ma ajutati cu 2 raspunsuri pt. intrebarile mele:
1.in ce termen se prescrie executarea sanctiunii amenzii ... (vezi toată discuția)

aidu	                   

Am omis sa solicit in timpul procesului, iar instanta mi-a respins apelul.
Mai pot acum solicita, spre exemplu prin contestatie la executare, sa fie ... (vezi toată discuția)
	                    aidu	                   

Am omis sa solicit in timpul procesului, iar instanta mi-a respins apelul.
Mai pot acum solicita, spre exemplu prin contestatie la executare, sa fie ... (vezi toată discuția)