ContSters193035 
	    	Utilizator

ContSters193035 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

imi puteti spune (cu certitudine) daca se cumpara de la primarie terenul dat pt tineri sa-si construiasca o locuinta???
devii automat proprietar pe teren odata cu receptia casei??
~ final discuție ~
 remusflorentin	                   

Doresc sa aflu mai multe detalii despre Drepturile tinerilor casatoriti, privind ajutorul care il poate oferi statul roman (vezi toată discuția)
	                    remusflorentin	                   

Doresc sa aflu mai multe detalii despre Drepturile tinerilor casatoriti, privind ajutorul care il poate oferi statul roman (vezi toată discuția)

Alin89iosif	                   

Eu si iubita mea am dori sa ne construim o casa. Neavand sprijin material sau economic din partea nimanui am decis sa cautam pe internet ce drepturi ni se ... (vezi toată discuția)
	                    Alin89iosif	                   

Eu si iubita mea am dori sa ne construim o casa. Neavand sprijin material sau economic din partea nimanui am decis sa cautam pe internet ce drepturi ni se ... (vezi toată discuția)

poe.aly	                   

Buna seara. As dori sa stiu daca pot cumpara un teren care este in posesia vanzatorului prin baza legii 15? (vezi toată discuția)
	                    poe.aly	                   

Buna seara. As dori sa stiu daca pot cumpara un teren care este in posesia vanzatorului prin baza legii 15? (vezi toată discuția)