avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... furt calificat din hipermarket
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

furt calificat din hipermarket

ieri prietena mea a fost surprinsa sustagand bunuri in valoare de 30 de lei.a fost prinsa de organele de paza,dusa in acea camera ,unde s-a completat o fisa si a fost atasat bonul fiscal al bunurilor sustrase achitate ulterior.unul din agenti a amenintat-o ca ii face dosar penal.care sunt riscurile?ea nu a semnat nimic si nu a dat nici o declaratie dar a recunoscut fapta. multumesc!(fata mai are cu cineva care a fost amenintat ca i se va face dosar pt complicitate)
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Februarie 2011
antonik93, utilizator
Cel mai recent răspuns: darlin , utilizator 18:50, 2 Martie 2011
antonik93 a scris:

ieri prietena mea a fost surprinsa sustagand bunuri in valoare de 30 de lei.a fost prinsa de organele de paza,dusa in acea camera ,unde s-a completat o fisa si a fost atasat bonul fiscal al bunurilor sustrase achitate ulterior.unul din agenti a amenintat-o ca ii face dosar penal.care sunt riscurile?ea nu a semnat nimic si nu a dat nici o declaratie dar a recunoscut fapta. multumesc!


haios rau agentul de paza:)).....asta se credea nu numai politist dar si managerul hipermarketului :P... doar conducerea hipermarketului decide daca face plangerea la politie... firma de paza nu are absolut niciun cuvant de spus :))
multumesc mult pt raspuns
sper sa ai dreptate.multumesc!
Incercati ,bineinteles din dragoste ,sa o tineti mai strans de mana aceea cu necazul,mai ales cand mergeti in magazine.
buna seara , am comis si eu din pacate un furt calificat dintr un magazin anul trecut in iulie am dat declaratii am fst si la politie cand am fost chemata(prejudiciul a fst recuperat 35 lei),a fst prima si ultima oara n viata mea ....dupa atatea lunisunt 8 luni si nu mi a vnt nimic acasa, tot astept zi de zi in cutia postala poate o veni vreo amenda sau ceva o instiintare, nimic oare ce s o intampla i mi vin prin minte fel si fel de ganduri.....d voastra ce parere aveti, astept de atata vreme!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt din magazin adelina87 adelina87 Buna ziua.Am facut o fapta de care nu sunt foarte mandra si am nevoie de sfatu dumneavoastra.Pe scurt am luat 2 mufe de laptop dintr-un magazin si am fost ... (vezi toată discuția)
Amenda penala in caz de furt amalyalove amalyalove Buna ziua am nevoie de ajutor.Sora mea a fost prinsa de paza dintr-un hipermarket in felul urmator:ea lucreaza in acel hipermarket la casa si in decursul zilei ... (vezi toată discuția)
Ajutor va rog - furt din magazin Darius107 Darius107 Am facut o fapta ingrozitoare ... Am fost in decathlon am vazut bluza te trening fara alarma costa 170 lei si mi-a dat creierul eroare ce sa mai zic ... Am ... (vezi toată discuția)