avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... persoana la intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

persoana la intretinere

Fiti amabili,stie careva ,dupa lege ,de la ce varsta se trece o persoana la intretinere,caci banuiesc ca nu de cum se naste?Va multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 11 Februarie 2011
mfd290673, utilizator
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 04:54, 12 Februarie 2011
nu de cand se naste,ci de cand e adus in locuinta. daca e adus dupa 15 ale lunii, de luna urmat
Daca va referiti la un bebelus, din luna urmatoare aducerii acasa de la maternitate.
Bebelusul este o persoana - chiar foarte importanta - iar costurile unei familii la intretinere pentru aceasta micuta persoana in plus nu sunt consistente: electrica, gaze, salubritate, ceea ce inseamna in jur de 12-15 lei maxim, vara chiar mai putin.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intretinere raluca8113 raluca8113 sper sa pun corect intrebarea...acum suntem doi.peste cateva luni vom fi trei.la cate luni va fi socotit si bebe la intretinere? (vezi toată discuția)
Intretinerea la bloc pt un copil irinukiry irinukiry As dori sa stiu daca un bebelus nu are facilitati la intretinere? Trebuie sa plateasca intretinerea cat un adult? Nu mi se pare normal si corect pentru ca el ... (vezi toată discuția)
Cati bani in plus pentru o persoana noua in intretinere adytzul89 adytzul89 Salut, As dori sa stiu, cat costa in plus, daca mai adaug in intretinere o persoana? Multumesc frumos (vezi toată discuția)